Πάγκοι κουζίνας LAPITEC

Πάγκοι κουζίνας LAPITEC

Το τέλειο παράδειγμα του ιταλικού στυλ.
Το Lapitec® είναι ένα καινοτόμο στη "μεστή" φρυγμένη πέτρα. Διατίθεται σε μεγάλες πλάκες, ενώνει αισθητική έφεση και οι ανώτερες μηχανικές και φυσικές ιδιότητες της πορσελάνης με την κομψότητα, λειτουργικότητα, τα χρώματα και τα τυπικά τελειώματα από φυσική πέτρα.
Είναι XXL
Το Lapitec® παράγεται σε πλάκες μέτρηση 3365x1500 mm και με βαθμονομημένα πάχη 12, 20 ή 30 χιλιοστών. Με 5,05 m2 ανά πλάκα, το Lapitec® είναι η μεγαλύτερη συντετηγμένη πέτρα που διατίθενται στην αγορά.
Είναι ευέλικτο
Το Lapitec® παρέχει τις πιο κατάλληλες και διαφορετικές λύσεις για την κατασκευή και επίπλωση, με τις διαστάσεις που απαιτούνται από τους σχεδιαστές. Το να είσαι "μεστό" υλικό είναι εύκολο να χρησιμοποιηθεί σε αμέτρητες εφαρμογές: από εσωτερικές και εξωτερικές επενδύσεις, σε πεζοδρόμια, μέχρι τις κορυφές κουζίνα με αεριζόμενες προσόψεις
Είναι καθαρό
Το Lapitec® είναι μη πορώδης και επομένως ανθεκτικό σε χρώση, μούχλα και βακτήρια. Αντίσταση Lapitec® 's σε αυτούς τους παράγοντες σημαίνει ότι καθαρίζεται εύκολα.
Είναι αιώνιο
Το Lapitec® είναι ένα προϊόν που είναι μακράς διαρκείας και εντελώς ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες. Κάθε πλάκα είναι ανθεκτική σε οξέα, αλκάλια, βαθιά γδαρσίματα, φωτιά, παγετό και δεν επηρεάζεται από τις ακτίνες UV. Είναι επίσης ανθεκτικό στο γκράφιτι.
Είναι φυσικό
Το Lapitec® παράγεται με τον μέγιστο σεβασμό για τους ανθρώπους και το περιβάλλον. Είναι εντελώς αδρανές, και δεν περιέχει ρητίνες ή παράγωγα του πετρελαίου.

LAPITEC