ΠΑΓΚΟΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Πάγκοι κουζίνας από χαλαζία

Στον εκθεσιακό μας χώρο υπάρχει πλήρες χρωματολόγιο από όλες τις επώνυμες Ιταλικές και Ισπανικές εταιρείες όπως Quarella, Compac, Stone Italiana, Santa Margherita κ.α. σε όλες τις επεξεργασίες επιφάνειας όπως ΓΥΑΛΙΣΜΕΝΟ - ΜΑΤ - ΑΝΤΙΚΕ - ΚΥΜΑ - ΒΡΑΧΟΣ - SPASOLLATO - LEVIGATO - ABBIATO - WAVE - REEF. Επίσης θα βρείτε έτοιμες κουζίνες με πάγκους κουζίνας και πλάτη κουζίνας για να σας βοηθήσουν στην επιλογή χρώματος πάγκου - πλάτης για τη δική σας κουζίνα.

 

Πάγκοι κουζίνας από χαλαζία quarella.

Η εταιρεία  quarella είναι μια ιταλική εταιρεία, ένας παγκόσμιος  ηγέτης  στην παράγωγη και επεξεργασία σύνθετων προϊόντων από ορυκτά πετρώματα. Τα προϊόντα quarella  μπορούν να οριστούν ως σύνθετα υλικά διότι είναι αποτελέσματα συνδυασμού δυο η περισσότερων πρώτων υλών διαφορετικών μεταξύ τους.

 

Πάγκοι κουζίνας χαλαζία S. Margherita.

Οι πλάκες χαλαζία S. Margherita είναι κατασκευασμένες από 93% φυσικό χαλαζία και 7% πρόσθετες ύλες. Οι πρόσθετες ύλες αποτελούνται από ρητίνες και χρωστικές ουσίες εξασφαλίζοντας άριστη αισθητική και τη σταθερότητα του χρώματος.

 

 

Πάγκοι κουζίνας με το τέλειο παράδειγμα του Ιταλικού στύλ.

Το Lapitec® είναι ένα καινοτόμο στη "μεστή" φρυγμένη πέτρα. Διατίθεται σε μεγάλες πλάκες, ενώνει αισθητική έφεση και οι ανώτερες μηχανικές και φυσικές ιδιότητες της πορσελάνης με την κομψότητα, λειτουργικότητα, τα χρώματα και τα τυπικά τελειώματα από φυσική πέτρα.

 

Εμφάνιση:
ΠΑΓΚΟΙ, ΚΟΥΖΙΝΑΣ